Produk Anyar

  • Outdoor Anti-corrosion WPC Hollow Decking

    Ruangan Anti-korosi WPC Hollo ...

    Jeneng WPC Decking Item LS146H24 Bagian Lebar 146mm Kandel 24mm Bobot 2690g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2,9m 3.6m utawa Applic ...

  • Anti-slip Low Maintenance Wood Composite WPC Decking

    Anti-slip Low Maintenance Wood C ...

    Jeneng WPC Decking Exterior Item LS146H23A Lebar Seksi 146mm Kandel 23mm Bobot 2620g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2,7m 2.9m utawa Appl khusus ...

  • Easy install Wood Plastic Composite WPC Decking

    Gampang nginstal Kompos Plastik Kayu ...

    Jeneng WPC Decking Item LS145H22 Bagian Lebar 145mm Kandel 22mm Bobot 2900g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2,4m 3,6m utawa Applic ...

  • Outdoor Waterproof Wood Composite Hollow Decking

    Komposit Kayu Tahan Air Luar Ruangan ...

    Jeneng WPC Hollow Decking Item LS145H21A Ukuran Jembar 145mm Kandel 21mm Bobot 2300g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2,9m 3.6m utawa Applic ...

  • Long Life Recycled Exterior Wood Plastic Decking

    Umur Kayu Eksterior Daur Ulang Umur ...

    Jeneng WPC Decking Item LS145H21 Ukuran Jembar 145mm Kandel 21mm Bobot 2670g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2,9m 3.6m utawa Aplikasi khusus ...

  • UV Resistance Deep Embossed Solid WPC Decking Exterior

    Resistensi UV Soli Embossed ...

    Jeneng WPC Solid Decking Item LS140S22.5B Ukuran Jembar 140mm Kandel 22.5mm Bobot 3350g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2.4m 3.6m utawa App sing disesuaikan ...

  • Anti-Slip Wood Plastic Composite WPC Solid Decking

    Komposit Plastik Kayu Anti-Slip ...

    Jeneng WPC Decking Item LS140S22.5A Seksi Lebar 140mm Kandel 22.5mm Bobot 3250g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 3,6m, 4.2m utawa Aplikasi khusus ...

  • Low Maintenance Anti-Slip WPC Hollow Decking Exterior

    Maintenance Low Anti-Slip WPC ...

    Jeneng Anti-slip WPC Decking Item LS140H25GGC Ukuran Jembar 140mm Tebal 25mm Bobot 2720g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang disesuaikan Aplikasi ...

  • Insect Prevention Outdoor Waterproof Plastic WPC Decking

    Serangga Panyegahan Serangga ...

    Pencegahan Serangga WPC Decking Item LS140H24 Jembaré 140mm Kandel 24mm Bobot 2290g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 3,6m, 4.2m utawa disesuaikan ...

Rekomendasi Produk

China wholesale WPC composite handrail waterproof WPC outdoor balustrades

Cina Grosir WPC komposit waterrara waterpro ...

Jeneng LS-B150x115 dawane 1500mm Dhuwur 1150mm Dawa Liyane 2.2m, 2.9m, 3.6m utawa Taman Aplikasi khusus, taman, jembatan gunung Perawatan lumahing Gamelan, Disikat, Super embossing Layanan purna jual Dhukungan teknis online Warna Abu-abu, kopi, coklat, ceder , lsp. Fitur Produk ● Pegangan tangan WPC akeh digunakake ing jembatan taman lan jembatan gunung kanggo nglindhungi keamanan masarakat. Kita duwe sawetara gaya pegangan tangan WPC kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan ....

Outdoor Co-extruded Wood Composite WPC Cladding

Klambi WPC Komposit Kayu Ekstrusi Co-outdoor

Jeneng Co-extrusion WPC Cladding Item Co-LS219H26 Ukuran Jembar 219mm Kandel 26mm Bobot 3150g / M Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang Kolam Renang Aplikasi Khusus, Perawatan Lumahing Taman ing njaba Disikat utawa Garansi Sanding Lima taun Fitur Produk ● Ekstrusi, teknologi paling anyar ing kisaran komposit kayu, teknologi cap canggih iki digawe bebarengan karo inti, bahan permukaan sing ditutup yaiku sing menehi saben papan unik lan ...

Eco-friendly Wood Composite Co-extrusion WPC Decking

Ramah Lingkungan Komposit Kayu Co-ekstrusi WPC De ...

Jeneng Co-extrusion WPC decking Item Co-LS140S22 Ukuran Jembar 140mm Kandel 22mm Bobot 4100g / M Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m utawa Taman Aplikasi khusus, Lanskap, Platform njaba Perawatan Lumahing Disikat utawa Sanding Garansi Fitur Produk Lima Tahun ● Co - Ekstrusi, teknologi paling anyar ing jajaran komposit kayu, teknologi tutup canggih iki ditambah karo inti, bahan permukaan sing ditutup yaiku sing menehi saben papan ...

Weather Resistance Outdoor Wood Composite WPC Hollow Decking

Resistansi Cuaca Komposit Kayu Luar Ruangan WPC H ...

Jeneng WPC Hollow Decking Item LS140H25B Ukuran Jembar 140mm Kandel 25mm Bobot 2560g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2,9m 3,6m utawa Landscape Aplikasi, Taman, Perawatan Permukaan Villas Alur Garansi Lima taun Fitur Produk ● Bahan utama dek WPC yaiku PE, serat kayu lan aditif. Decking WPC kita populer ing saindenging jagad nalika nggunakake materi alam. ● Decking WPC kita minangka gandum kayu alam sing apik lan elegan ...

Environmental protection outdoor decorative easy installation wood plastic WPC handrail

Perlindungan lingkungan ruangan dekoratif ruangan ...

Jeneng dawa LS-B200x115 2000mm Dhuwur 1150mm Panjang Liyane 2.2m, 2.9m, 3.6m utawa Taman Aplikasi khusus, taman, jembatan gunung Perawatan lumahing Gamelan, Disikat, Super embossing Layanan purna jual Dhukungan teknis online Warna Abu-abu, kopi, coklat, ceder , lsp. Fitur Produk ● Pegangan tangan WPC akeh digunakake ing jembatan taman lan jembatan gunung kanggo nglindhungi keamanan masarakat. Kita duwe sawetara gaya pegangan tangan WPC kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan ....

China manufacturer waterproof 130x10mm wood plastic composite WPC wall cladding

Pabrikan China plak kayu 130x10mm anti banyu ...

Jeneng LSC13010 Bagian Jembar 130mm Kandel 10mm Bobot 1800g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6m utawa Villa Aplikasi khusus, omah pondok Pengobatan Permukaan Landing lan Garansi Alur Lima taun Fitur Produk ● Klambi tembok WPC kita apik lan elegan tekstur gandum kayu alam, tutul kanthi gampang dipasang, saengga bisa memenuhi macem-macem syarat pelanggan. Bisa dicukur, dipaku, dibor lan dipotong supaya pas karo akseso ...

China manufacturer 3D embossed 157x16mm fireproof wood plastic composite WPC wall cladding

Pabrik Cina 3D timbul 157x16mm firepro ...

Jeneng 3D WPC Cladding Wall Item LS157H16 Ukuran Jembar 157mm Kekandelan 16mm Bobot 1880g / m Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2.2m, 2.9m, 3.6mor Aplikasi Villa khusus, omah pondok Perawatan Permukaan 3D Garansi timbul limang taun Fitur Produk ● Klambi tembok WPC yaiku tekstur gandum kayu sing asri lan asri, bisa dipasang kanthi gampang, saengga bisa memenuhi macem-macem kebutuhan para pelanggan. Bisa dicukur, dipaku, dilatih ...

3D Deep Embossed Waterproof composite WPC Hollow Decking

3D Deep Embossed Waterproof komposit WPC Hollo ...

Jeneng 3D Embossed WPC Decking Item LS135H25 Ukuran Jembar 135mm Kandel 25mm Bobot 2650g / M Kapadhetan 1350kg / m³ Panjang 2,9m, 3.6m, 4.2m utawa Kolam renang Aplikasi khusus, Taman, lsp. Perawatan Lumahing Disikat utawa Sanding Garansi Fitur Produk Lima taun ● Anyar teknologi 3D embossing WPC lantai dekorasi ruangan, tambahan dekorasi. Teknologi embossing 3D minangka teknik ukiran cethek. Saben lantai padha karo ...

PAWARTA

  • Apa sing diarani extrusion?

    Co-extrusion, teknologi paling anyar ing jajaran komposit kayu, teknologi tutup canggih iki diekstrusi dadi inti, bahan permukaan sing ditutupi yaiku menehi kinerja unik lan unggul ing saben papan. Sifat isolasi tutup nggawe papan ekstrusi co stabil banget, lumahing ora bakal ngembang lan ...

  • Apa 3D embossed Series?

    Lihua WPC 3D Embossed Composite Decking minangka produk dek teknologi anyar, utawa sampeyan bisa ngarani embossed utawa super embossed. Teknologi utama yaiku proses embossed jero sajrone produksi. Yen rampung ekstrusi, pola kasebut minangka salah sawijining permukaan papan. Embossing 3D teknologi anyar ...

  • Apa seri WPC?

    WPC kurang saka komposit plastik kayu, bahan utamane yaiku serat PE lan kayu. WPC seneng kaluwihane bahan kayu lan polimer. Nanging ora ana kekurangane. Iki minangka pengganti kayu sing apik. Deck wPC pancen tahan lama lan misuwur este sing apik banget, realistis ...

Aplikasi Produk Komposit LPC WIS