Pabrikan China cladding plastik WPC 130x10mm anti banyu plastik

Katrangan singkat:

Kepemilikan Produk:Klambi Tembok WPC
Barang Ora:LSC13010
Bayaran:TT / LC
Rega:$ 1,61 / M
Asal Produk:Cina
Werna:Kopi, Coklat, Kayu, Kayu Abang, Cedar, ireng, Grey, lsp
Pelabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Wektu timbal:15-25 Dina


Detail Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tag Produk

Jeneng

LSC13010

Bagean

 Picture 228

Jembar

130mm

Kandel

10mm

Bobot

1800g / m

Kapadhetan

1350kg / m³

Dawane

2.2m, 2.9m, 3.6m utawa khusus

Lamaran

Villa, omah pondok

Perawatan lumahing

Sanding lan alur

Jaminan

Limang taun

Fitur Produk
● Klambi tembok WPC kita minangka tekstur gandum kayu sing asri lan apik, bisa dipasang kanthi gampang, saengga bisa memenuhi macem-macem kebutuhan para pelanggan. Bisa dicukur, dipaku, dibor lan dipotong supaya pas karo aksesoris sing beda-beda, kayata lanskap, kebon ruangan , taman, supermarket lsp.

● Klambi tembok WPC kita ramah lingkungan, bisa didaur ulang lan ora ana bahan kimia bebaya liyane, ora butuh lukisan, ora ana lem lan perawatan kurang.

● Klambi tembok kita duwe katrampilan cuaca sing apik, bisa cocog saka -40 ℃ nganti + 60 cl. Klambi tembok WPC kita tahan cuaca, anti-slip, sawetara retakan, warp, tanpa alas kaki. Aditif UV nggawe papan UV tahan , tahan luntur lan awet. stabilitas dimensi sing apik tumrap kelembapan lan suhu.

● Klambi tembok WPC kanthi tampilan kayu alami kanggo omah ing njaba, klambi tembok WPC kita duwe sawetara spesifikasi kanggo nyukupi kebutuhan lan persyaratane para pelanggan. Klambi tembok WPC duwe kinerja mekanik sing apik. 100% daur ulang, ramah lingkungan, ngirit sumber daya alas. Werna lan ukuran bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan, wenehana priksa manawa dipriksa.
tupianBIAOSE

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Asile

Resistensi pengaruh massa sing tiba EN 15534-1: 2014 Bagean7.1.2.1
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.1
Ora ana spesimen sing gagal Ora ana retakan spesimen tes
Sipat fleksibel EN15534-1: 2014 LampiranA
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.2
Deflection ing sangisore beban 500N ≤5.0mm Kekuatan mlengkung Beban maksimal ing fraktur Pasuryan Ngarep: Maksimum momotan: Rata-rata 1906N Defleksi ing 250N: Rata-rata 0.64mmBalik:
Beban maksimal: Rata-rata 1216N
Deflection ing 250N: 0.76mm
Penyerapan bengkak lan banyu EN 15534-1: 2014 Bagian8.3.1
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.4
Rata-rata bengkak: kekandelan ≤10%, ambane ≤1.5%, dawane .60.6%
Pembengkakan maksimal: kekandelan ≤12%, ambane ≤2%, dawane Water1.2% Penyerapan banyu:
Rata-rata: ≤8%, Maks: ≤10%
Rata-rata bengkak: kekandelan 2,25%, ambane 0,38%, dawane 0,15%
Pembengkakan Maks: ketebalan 2,31%, ambane 0,4%, dawane 0,22%
Penyerapan banyu: Rata-rata: 5,46%, Maks: 5,65%
Koefisien ekspansi termal linier EN 15534-1: 2014 Bagian9.2
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.5
≤50 × 10⁻⁶ K⁻¹ Tegese: 46,8 x10⁻⁶ K⁻¹
Narik resistensi EN 15534-1: 2014 Bagian7.7
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.6
Kekuwatan nalika gagal: 479N, Nilai rata-rata: 479N,
Mode gagal: 479N
Ana retakan spesimen tes
Baline panas EN 15534-1: 2014 Bagian9.3
EN 479: 1999
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.6
Suhu Tes: 100 ℃ Rata-rata: 0,09%

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • unduh pandhuan instalasi klambi tembok

    wall cladding installation guide_01

    P1: Apa Kauntungan utama produk WPC?
    A: Kaping pisanan, bahan plastik kayu 100% bisa didaur ulang; tahan lama, stabil kanggo kahanan njaba ruangan, kayata kena sunar srengenge, udan, suhu lan sapiturute. mbutuhake pangopènan sithik, lsp.

    P2: Napa gandhengane prelu dipasang?
    A: Nalika nginstal jubin, sepisanan keels dipasang ing permukaan lemah nganggo T-clip banjur dipasang papan dek ing keels. Sampeyan ngerti manawa papan dek WPC ora bisa dilebokake ing permukaan lemah kanthi langsung. Siji bab, bisa mengaruhi flatness saka jubin sawise instalasi. Kanggo prekara liyane, ora becik ngontrol saluran ngisor, amarga papan dek WPC biasane digunakake kanggo ruangan, sing udan deres. Dadi panel kudu digunakake kanggo nyekeli papan dek WPC nalika wis diinstal.

    P3: Yen ana siji papan dek sing rusak, apa kita kudu mbusak kabeh papan dek kanggo ndandani?
    J: Ora. Yen ngganti dek sing rusak, sampeyan kudu ngilangi klip loro-lorone saka dek sing rusak banjur njupuk dek sing rusak, gampang banget.

    P4: Kapadhetan lan kekuwatan dek?
    A: Kapadhetan dek WPC kita yaiku 1,3% -1,4% (1300-1400kgs / CBM). Kekuwatan kothong kira-kira 320kgs (tegese, adhedhasar papan ing antarane keel 35cm, lumahing geladak bisa bobote 320kgs.) Lan kekuwatan sing padhet yaiku 400kgs-500kgs. (Yaiku ujar, adhedhasar papan ing antarane tombol 35cm, permukaan decking bisa bobote 400kgs-500kgs.)

    P5: Apa sertifikasi sing sampeyan duwe?
    A: ISO9001, ISO14001, CE, CO, INTERTEK, SGS, FORM E / A sertifikasi lsp. 100% priksa kualitas sadurunge saben pengiriman.

    P6: Apa cara Pembayaran sampeyan?
    A: Nampa pembayaran liwat T / T (Transfer bank), Western Union, lan PayPal. Nampa L / C nalika katon.

    P7: Yen dibandhingake karo kayu asli, apa kaluwihan WPC?
    A: Ora suwe, WPC ora mung duwe intensitas dhuwur, nanging uga tahan geni. Waterproof. Fire-retarding, Proyek rayap, Daur Ulang, gabah kayu Alam, pangopènan sing kurang, gampang dipasang, gampang dipasang, ora ana racun sing dirilis.

    P8: apa sampeyan bisa nggawe warna cahya? kaya putih?
    A: Ya, kita bisa, warna ora masalah, co-extrusion duwe macem-macem warna, wenehi warna apa sing sampeyan butuhake.

    P9: Dibandhingake karo kayu asli, apa kaluwihan WPC Apa aku bisa nyampur warna 2 ing sak urutan?
    A: Ya, sampeyan bisa! Nanging yen jumlah kurang saka 100 meter persegi kanggo siji warna, kita kudu ngisi biaya tambahan. Kita pabrik langsung lan luwih akeh warna sing bisa dipilih, luwih akeh biaya kalebu bahan lan tenaga kerja sing kudu ditambahake, kita kudu ngontrol biaya produk lan pangarep-arep supaya pelanggan bisa ngerti babagan iki.

    P10: Apa proses nggawe dek WPC?

    A: (a) Campur bahan baku miturut formula tartamtu, banjur gawene pelet.
    (b) Kanthi mesin ekstrusi lan cetakan, bentukake produk kanthi profil lan ukuran sing disesuaikan.
    (c) Nindakake perawatan lumahing kayata sanding utawa embossing, banjur potong dek WPC kanthi dawa sing dijaluk sadurunge dikemas.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita