3D Deep Embossed Waterproof komposit WPC Hollow Decking

Katrangan singkat:

Kepemilikan Produk:WPC Decking
Barang Ora:LS135H25
Bayaran:TT / LC
Rega:$ 2,41 / M
Asal Produk:Cina
Werna:Areng, godhong maple, Kayu abang, lsp utawa disesuaikan
Pelabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Wektu timbal:10-15 HARI


Detail Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tag Produk

Jeneng

3D Embossed WPC Decking

Barang

LS135H25

Bagean

 图片 10

Jembar

135mm

Kandel

25mm

Bobot

2650g / M

Kapadhetan

1350kg / m³

Dawane

2.9m, 3.6m, 4.2m utawa khusus

Lamaran

Kolam renang, Taman lsp

Perawatan lumahing

Disikat utawa Sanding

Jaminan

Limang taun

Fitur Produk
● Teknologi anyar 3D embossing WPC lantai dekorasi ruangan, tambahan dekorasi. Teknologi embossing 3D minangka teknik ukiran cethek. Saben lantai padha karo patung, lan swasana seni lan gelar visual wis saya apik. Embossing 3D klasik minangka asil dandan ing lantai plastik kayu sing katon, sing ora mung bisa diukir maneh nganggo band, nanging uga ndhukung jejak wiwitan babakan.

● Deck komposit wpc tradisional gampang ilang gandum ing permukaan, dek hiasan super luwih apik tinimbang kayu komposit umume, luwih alami lan apik, luwih luntur lan tahan gores.

● Deck WPC super embossing Lihua duwe kaluwihan dek dek komposit tradisional, tetep dijaga: anti banyu, anti UV, tahan cuaca, anti korosi, pencegahan serangga, pangopènan kurang, umure dawa lan liya-liyane… Lan papan embossed sing jero katon lan rumangsa luwih kaya kayu alami amarga perawatan embossing 3D ing permukaan.
tupianf3152884

 

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Asile

Resistensi Slip Garing EN 15534-1: 2014 Bagean6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendulum≥36 Arah longtitudinal: Rata-rata 56, Min 55
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.4 Arah horisontal: Rata-rata 73, Min 70
Resistensi Slip Basah EN 15534-1: 2014 Bagean6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendulum≥36 Arah longtitudinal: Rata-rata 38, Min 36
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.4 Arah horisontal: Rata-rata 45, Min 43
Sipat fleksibel EN15534-1: 2014 LampiranA -F'max: Tegese≥3300N, Min≥3000N Kekuwatan Bending: 27,4 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.2 -Defleksi kanthi jumlah 500N Tegese≤2.0mm, Max≤2.5mm Modulus elasitas: 3969 MPa
Beban maksimal: Rata-rata 3786N, Min 3540N
Deflection at 500N:
Rata-rata: 0.86mm, Maks: 0.99mm
Penyerapan bengkak lan banyu EN 15534-1: 2014 Bagian8.3.1 Rata-rata bengkak: kekandelan ≤4%, ambane ≤0.8%, dawane ≤0,4% Rata-rata bengkak: kekandelan 1,81%, ambane 0,22%, dawane 0,36%
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.5 Maksimum pembengkakan: ketebalan ≤5%, ambane ≤1.2%, dawane .60.6% Pembengkakan Maks: ketebalan 2,36%, ambane 0,23%, dawane 0,44%
Penyerapan banyu:

Penyerapan banyu: Rata-rata: 4,32%, Maks: 5.06%

Rata-rata: ≤7%, Maks: ≤9%
Resistansi kanggo lekukan EN 15534-1: 2014 Bagian7.5 Brinell atose: 79 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.7 Tingkat pemulihan elastis: 65%

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Unduhan Pandhuan Instalasi Papan

    anzhuang2

    P1: Apa prinsip desain tampilan produk sampeyan? Apa kaluwihane?
    A: Produk kita dirancang kanggo praktis urip, kaya anti slip, tahan cuaca, anti luntur, lsp.

    P2: Apa bedane produk sampeyan karo kanca liyane?
    A: Produk WPC nggunakake materi sing luwih apik lan luwih anyar, mula kualitase luwih apik lan kauntungan teknologi, regane apik banget.

    P3: Sapa personel R&D sampeyan? Apa kualifikasi?
    J: Kita duwe tim R&D, kabeh rata-rata duwe pengalaman rata-rata, dheweke kerja luwih saka sepuluh taun ing wilayah iki!

    P4: Apa ide R&D produk sampeyan?
    A: Gagasan R&D kita ramah lingkungan, perawatan sing sithik, nggunakake umur dawa lan kualitas tinggi.

    P5: Apa spesifikasi teknis produk sampeyan? Yen mangkono, apa sing spesifik?
    A: Spesifikasi teknis yaiku ukuran sing tepat, properti mekanik, kinerja anti slip, kinerja Waterproof, kemampuan Cuaca, lsp.

    P6: Apa jinis sertifikasi sing sampeyan wis liwati?
    A: Produk Lihua wis diuji dening SGS kanthi standar kontrol kualitas EU WPC EN 15534-2004, Standar peringkat pemadam kebakaran EU kanthi kelas rating kebakaran B, WPC Amerika ing ASTM standar.

    P7: Sertifikasi apa sing wis sampeyan liwati?
    A: kita disertifikasi karo ISO90010-2008 Sistem Manajemen Mutu, ISO 14001: 2004 sistem manajemen lingkungan, FSC lan PEFC.

    P8: Pelanggan endi sing wis lulus inspeksi pabrik?
    A: Sawetara pelanggan saka GB, Arab Saudi, Australia, Kanada, lsp wis ngunjungi pabrik, kabeh wareg karo kualitas lan layanan.

    P9: Apa sistem tuku sampeyan?
    A: 1 pilih materi sing pas sing dibutuhake, priksa kualitas material sing apik utawa ora
    2 priksa materi kasebut cocog karo kabutuhan sistem lan sertifikasi
    3 nindakake tes materi, yen dilewati, mula bakal ditata.

    P10: Apa standar para pemasok perusahaan sampeyan?
    A: Kabeh mau kudu cocog karo syarat pabrik, kayata ISO, ramah lingkungan, kualitas tinggi, lsp.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita