Ringkesan Perusahaan

about

Anhui Lihua Wood Composite Co., Ltd. minangka Teknologi Tinggi lan Anyar. Perusahaan, kanthi tanduran 15.000 meter persegi, dununge ing taman industri Langxi, persimpangan Anhui, provinsi Zhejiang lan Jiangsu, ngrasakake akses sing gampang menyang jaringan transportasi utama. Pabrik nggabungake ngrancang, riset, pemasaran lan aplikasi bahan komposit plastik kayu karo produksi.
Kita duwe 24 lini produksi kanthi produksi tahunan 20.000 ton, sing njamin produk sing pas lan tepat waktu. Produk utama kami kalebu: WPC decking, WPC wall cladding, WPC pagar, WPC handrail, WPC pergola, WPC pot pot and WPC bench and pavilion. Kabeh jinis bahan diproduksi kanthi prosedur QC sing ketat.

Kapabilitas Perusahaan

Kita duwe tim QC sing duwe pengalaman luwih saka 3 taun ing lapangan. Produk kasebut diperiksa ing saben proses. Sawetara wong dites dening pihak katelu. Uga ngenalake sistem kontrol lan produksi kualitas cerdas ERP. Kabeh wis jelas lan bisa dikendhaleni saka langkah siji. Umume kita buruh lokal, dheweke wis kerja pirang-pirang taun ing kene kanthi pengalaman produksi sing luwih apik. Insinyur utama wis nggarap komposit luwih saka 10 taun.

about

about

about

Kinerja Bisnis

Kita duwe tim sales kanggo pasar domestik lan luar negeri. Kita fokus ing pemasaran, produk lan teknologi anyar, terus ganti lan nyoba teknologi anyar lan produk anyar. Kita duwe tim layanan sing enom lan kuat kanthi tanggap cepet lan kemampuan komunikasi sing apik.

Informasi tambahan

Kita pelanggan saka Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah lan Asia. Produk Lihua wis diuji dening SGS kanthi standar kontrol kualitas WPC EU EN15534-2004, Standar peringkat pemadam kebakaran EU kanthi kelas rating kebakaran B lan ASTM standar Amerika WPC. Uga kita disertifikasi karo Sistem Manajemen Mutu IS09001-2008, ISO14001: 2004 Sistem Manajemen Lingkungan, FSC lan PEFC. Sugeng rawuh ing pabrik kita.

Kauntungan Perusahaan

Kaluwihan:Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.

Teknologi:Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.

Layanan:Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

Niyat nggawe:Perusahaan nggunakake sistem desain canggih lan panggunaan manajemen sistem manajemen mutu internasional internasional ISO9001 2000.

Kualitas apik:Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuat, layanan teknis sing apik.

Tim teknis sing kuwat:Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe peralatan cerdas efisiensi berkualitas tinggi.