Produsen China 3D nganggo klambi plastik WPC komposit kayu 157x16mm

Katrangan singkat:

Kepemilikan Produk:Klambi Tembok WPC
Barang Ora:LSC15716
Bayaran:TT / LC
Rega:$ 2,02 / M
Asal Produk:Cina
Werna:Kopi, Coklat, Kayu, Kayu Abang, Cedar, ireng, Grey, lsp
Pelabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Wektu timbal:15-25 Dina


Detail Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tag Produk

Jeneng

Cladding Tembok WPC 3D

Barang

LS157H16

Bagean

 157x16

Jembar

157mm

Kandel

16mm

Bobot

1880g / m

Kapadhetan

1350kg / m³

Dawane

2.2m, 2.9m, 3.6mor sing disesuaikan

Lamaran

Villa, omah pondok

Perawatan lumahing

3D timbul

Jaminan

Limang taun

Fitur Produk
● Kita Klambi tembok WPC tekstur gandum kayu sing asri lan apik, bisa dipasang kanthi gampang, saengga bisa memenuhi macem-macem kebutuhan pelanggan. Bisa dicukur, dipaku, dibor lan dipotong supaya pas karo aksesoris sing beda-beda, kayata lanskap, taman ruangan, taman, supermarket lsp.

● Kita Klambi tembok WPC ramah lingkungan, bisa didaur ulang lan ora ana bahan kimia bebaya liyane, ora butuh lukisan, ora ana lem lan perawatan kurang.

● Kita klambi tembok nduweni kemampuan cuaca sing apik, bisa cocog saka -40 ℃ nganti + 60 ℃. WPC kita klambi tembok tahan cuaca, anti-slip, sawetara retakan, warp, tanpa alas kaki. Plus aditif UV nggawe resistensi papan UV, tahan fade lan awet. Stabilitas dimensi sing apik tumrap kelembapan lan suhu.

● Klambi tembok WPC kanthi tampilan kayu alami kanggo omah ing njaba, klambi tembok WPC kita duwe sawetara spesifikasi kanggo nyukupi kebutuhan lan persyaratane para pelanggan. Klambi tembok WPC duwe kinerja mekanik sing apik. 100% daur ulang, ramah lingkungan, ngirit sumber daya alas. Werna lan ukuran bisa disesuaikan karo kabutuhan sampeyan, wenehana priksa manawa dipriksa.
tupianf3152884

 

DESA PRODUK

Cara tes

Bab

Tingkat sing bisa ditampa

Properti umum

Kapadhetan

EN 15534-1

6.2

± 50 kg / m3

 

Konten lembab

EN 15534-1

6.3

<à 0,5%

 

Lunyu sisih loreng cilik

EN 15534-1

6.4

Kelas C ≥ à 24 °

 

Lunyu sisih loreng gedhe

EN 15534-1

6.4

Kelas C ≥ à 24 °

Sifat mekanik

Atose Brinell

EN 15534-1

7.5

> 50Nmm²

 

Punching

EN 15534-1

7.5

Ora ana sarat

 

Resistansi kanggo pengaruh

EN 15534-1

7.1.2.1

Ora cetakan sikil> à ​​0,5mm
Ora craking> à 10mm
Ora rusak nganti pungkasan 10 conto

 

Resistensi tarik

EN 15534-1

Annexe A

Barang iki kanggo bahan, dadi ora ana sarat

 

Resistensi mlengkung

EN 15534-1

Annexe A

EN 15534-4 2014 tabel3 F'max ≥ 3 300 N (nilai rata-rata aritmatika)
- F'max ≥ 3 000 N (nilai individu) Deflection kanthi beban 500 N ≤ 2,0 mm
(nilai rata-rata aritmatika)
- Deflection kanthi beban 500 N ≤ 2,5 mm
(nilai individu)

Daya tahan estetis

Agging cepet (padha karo ISO4892-2 ing 720h)

EN 15534-1 (ISO4892-2 ing 720h)

8,1 + Priksa skala abu-abu

Ora ana lebu, ora retak, ora ana skala, ora ana blame lan ΔE <15 & Skala abu-abu ≥ 3

Ketahanan asor

Ekspansi banyu lan nyerep

EN 15534-1

8.3.1

Rata-rata:
L ≤ 0,3%
l ≤ 0,7%
e ≤ 4%
Asil individu:
L ≤ 0,6%
l ≤ 1,2%
e ≤ 5%

 

Resistensi Moiture ing kahanan muter

EN 15534-1

8.3.2

Tabel EN 15534-4 20147 Tegese nyuda saka
kekuatan mlengkung ≤ 20%
- Nyuda individu saka
kekuatan lentur ≤ 30%

 

Nggodhok

EN 15534-1

8.3.3

Rata-rata:
L ≤ 0,3%
l ≤ 0,7%
e ≤ 4%
Asil individu:
L ≤ 0,6%
l ≤ 1,2%
e ≤ 5%

Bahan kimia

Resistensi jamur mikro sing beda 

ISO16869

8.5.5

Tingkat sing bisa ditampa: Rating 0 utawa 1

Sifat termal

Koefisien dilatasi termal

EN 15534-1

9.2

≤ 50,10-6 K-1

 

Panas nyusut

EN 15534-1

9.3

Bobot: -1% lan Ukuran: -0,1%

 

Luwih panas nalika 30 ° C

EN 15534-1

9.4

Spesimen ireng: 32,8 C °
Komposit: 32,4 C °
Kesenjangan: -0,4 C °

 

Luwih saka panas 50 ° C

EN 15534-1

9.4

Spesimen ireng: 55,9 C °
Komposit: 53,7 C °
Kesenjangan: -2,2 C °

 

Luwih panas 80 ° C

EN 15534-1

9.4

Spesimen ireng: 84,6 C °
Komposit: 75,8 C °
Kesenjangan: -8,8 C °

 

Tahanan geni

EN 15534-1

9.6

Ora ana panyebaran

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • unduh pandhuan instalasi klambi tembok

    wall cladding installation guide_01

    P1: Apa produk WPC bisa nganggo logo pelanggan?
    A: Ya, yen pelanggan menehi logo, kita bisa menehi logo ing bungkus produk utawa nyithak ing produk sing spesial!

    P2: Suwene sampeyan nggawe cetakan anyar kanggo produk anyar?
    J: Umumé, kita butuh 15-21 dina kanggo nggawe cetakan anyar, yen ana prabédan, 5-7 dina luwih kudu modifikasi suntingan.

    P3: Apa pelanggan kudu mbayar ragad kanggo cetakan anyar? Pira regane? Apa kita bakal bali biaya iki? Suwene bakal?
    A: Yen pelanggan kudu nggawe cetakan anyar, ya kudu mbayar biaya cetakan luwih dhisik, yaiku $ 2300- $ 2800. Lan kita bakal bali maneh ragad kasebut nalika pelanggan menehi telung pesenan kanggo kontainer 20GP.

    P4: Apa komponen produk WPC sampeyan? Apa isine?
    A: Komponen produk WPC yaiku 30% HDPE + Serat Kayu 60% + Aditif Kimia 10%.

    P5: Suwene sampeyan nganyari produk?
    A: Kita bakal nganyari produk saben wulan.

    P6: Apa prinsip desain tampilan produk sampeyan? Apa kaluwihane?
    A: Produk kita dirancang kanggo praktis urip, kaya anti slip, tahan cuaca, anti luntur, lsp.

    P7: Apa bedane produk sampeyan karo kanca liyane?
    A: Produk WPC nggunakake materi sing luwih apik lan luwih anyar, mula kualitase luwih apik lan kauntungan teknologi, regane apik banget.

    P8: Sapa personel R&D sampeyan? Apa kualifikasi?
    J: Kita duwe tim R&D, kabeh rata-rata duwe pengalaman rata-rata, dheweke kerja luwih saka sepuluh taun ing wilayah iki!

    P9: Apa ide R&D produk sampeyan?
    A: Gagasan R&D kita ramah lingkungan, perawatan sing sithik, nggunakake umur dawa lan kualitas tinggi.

    P10: Apa spesifikasi teknis produk sampeyan? Yen mangkono, apa sing spesifik?
    A: Spesifikasi teknis yaiku ukuran sing tepat, properti mekanik, kinerja anti slip, kinerja Waterproof, kemampuan Cuaca, lsp.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan Produk