China grosir WPC komposit pegangan luar ruangan WPC balustrade luar ruangan WPC

Katrangan singkat:

Kepemilikan Produk:Pegangan tangan WPC
Barang Ora:LS-B150x115
Bayaran:TT / LC
Rega:$ 44,5
Asal Produk:Cina
Werna:Kopi, Coklat, Kayu, Kayu Abang, Cedar, ireng, Grey, lsp
Pelabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Wektu Utama:15-25 Dina


Detail Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tag Produk

Jeneng

LS-B150x115

dawane

1500mm

Dhuwur

1150mm

Dawa Liyane

2.2m, 2.9m, 3.6m utawa khusus

Lamaran

Taman, kebon, jembatan gunung

Perawatan lumahing

Gamelan, Disikat, Super embossing

Layanan sawise didol

Dhukungan teknis online

Werna

Grey, kopi, coklat, ceder, lsp

Fitur Produk
Pegangan tangan WPC digunakake ing jembatan taman lan jembatan gunung
kanggo nglindhungi keamanan masarakat. Kita duwe sawetara gaya pegangan tangan WPC kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Uga tekstur lan tutul gabah kayu alami, iki bisa nyukupi macem-macem persyaratane para pelanggan. Pegangan tangan WPC duwe desain elegan lan perawatan sing gampang tahan serangga lan kaku banget. Ramah lingkungan, bisa didaur ulang lan ora ana bahan kimia bebaya liyane, ngirit sumber daya alas. Gampang dipasang & biaya tenaga kerja murah. Ora ana lukisan, ora ana lem, pangopènan kurang.

● Kita duwe pabrik dhewe, warna lan ukuran bisa disesuaikan miturut pilihan sampeyan. Mangga bebas takon.
BIAOSE


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Diagram instalasi download lisungan kayu plastik Lishen

    and

    P1: Apa produk WPC bisa nganggo logo pelanggan?
    A: Ya, yen pelanggan menehi logo, kita bisa menehi logo ing bungkus produk utawa nyithak ing produk sing spesial!

    P2: Suwene sampeyan nggawe cetakan anyar kanggo produk anyar?
    J: Umumé, kita butuh 15-21 dina kanggo nggawe cetakan anyar, yen ana prabédan, 5-7 dina luwih kudu modifikasi suntingan.

    3.Q3: Apa pelanggan kudu mbayar ragad kanggo cetakan anyar? Pira regane? Apa kita bakal bali biaya iki? Suwene bakal?
    A: Yen pelanggan kudu nggawe cetakan anyar, ya kudu mbayar biaya cetakan luwih dhisik, yaiku $ 2300- $ 2800. Lan kita bakal bali maneh ragad kasebut nalika pelanggan menehi telung pesenan kanggo kontainer 20GP.

    P4: Apa komponen produk WPC sampeyan? Apa isine?
    A: Komponen produk WPC yaiku 30% HDPE + Serat Kayu 60% + Aditif Kimia 10%.

    5.Q5: Suwene sampeyan nganyari produk?
    A: Kita bakal nganyari produk saben wulan.

    P6: Apa prinsip desain tampilan produk sampeyan? Apa kaluwihane?
    A: Produk kita dirancang kanggo praktis urip, kaya anti slip, tahan cuaca, anti luntur, lsp.

    P7: Suwene cetakan sampeyan biasane digunakake? Kepiye njaga saben dina? Apa kapasitas saben set mati?
    A: Biasane siji cetakan bisa kerja 2-3 dina, kita bakal njaga sawise saben order, kapasitas saben set beda, kanggo papan normal sedina 2.5-3.5ton, produk embossed 3D yaiku 2-2.5 ton, co- produk ekstrusi yaiku 1,8-2,2 ton.

    P8: Apa proses produksi sampeyan?
    A: 1. Priksa jumlah lan warna pesenan karo pelanggan
    2. Artisan nyiyapake formula lan nggawe conto kanggo konfirmasi warna lan sawise perawatan karo pelanggan
    3. Banjur gawe granulasi (Siapke bahan), banjur bakal miwiti pabrik, produk ekstrusi bakal dilebokake ing lokasi tartamtu, mengko bakal ditindakake sawise perawatan, banjur dikemas.

    P9: Suwene wektu pangiriman produk normal?
    A: Bakal beda miturut jumlahe. Umume udakara 7-15 dina kanggo siji kontainer 20 kaki. Yen produk 3D lan co-extrusion 3D, kita butuh 2-4 dina luwih umume minangka proses Komplek.

    P10: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum? Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum?
    A: Umume kita duwe jumlah minimal, yaiku 200-300 SQM. Nanging yen sampeyan pengin ngisi kontainer kanthi bobot watesan, sawetara sawetara produk sing bakal ditindakake!

    Q11: Apa total kapasitas sampeyan?
    A: Umume kapasitas total kita 1000 ton saben wulan. Amarga bakal nambah sawetara lini produksi maneh, iki bakal mundhak mengko wae.

    P12: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?
    A: Lihua minangka Perusahaan Teknologi Tinggi lan Anyar, sing nutupi tanduran 15000 meter persegi ing Zona Indusrial Langxi. Kita duwe luwih saka 80 pekerja, sing kabeh duwe pengalaman kerja ing wilayah WPC sing apik.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita