Gampang nginstal Deck WPC Plastik Komposit Kayu

Katrangan singkat:

Kepemilikan produk: WPC Decking

Barang No.: LH145H22

Bayaran: TT / LC

Regane: $ 2,52 / M

Asal Produk: China

Werna: Cedar, Chocolate, Areng, Coklat, lsp

Pelabuhan Pengiriman: Pelabuhan Shanghai

Wektu timbal: 10-15 HARI


Detail Produk

Prosedur Instalasi

Tag Produk

Jeneng

Decking WPC Luar Ruangan

Barang

LS145H22

Bagean

 a12

Jembar

145mm

Kandel

22mm

Bobot

2900g / m

Kapadhetan

1350kg / m³

Dawane

2,4m 3,6m utawa khusus

Lamaran

Vila, Platform njaba

Perawatan lumahing

Alur + Flat

Jaminan

Limang taun

 

Fitur Produk

  1. Decking WPC bahan utama yaiku PE, serat kayu lan aditif. Kita Decking WPC misuwur ing saindenging jagad nalika nggunakake materi alam.
  2. ● Decking WPC kita minangka tekstur gandum kayu sing asri sing apik lan elegan, gampang dipasang kanthi gampang dipasang, mula bisa dipenuhi maneka warna kebutuhan para pelanggan. Bisa dicukur, dipaku, dibor lan dipotong supaya pas karo aksesoris sing beda-beda, kayata lanskap, kebon ruangan taman, supermarket lsp.
  3. ● Decking WPC kita ramah lingkungan, bisa didaur ulang lan ora ana bahan kimia bahaya liyane, ora butuh lukisan, ora ana lem lan perawatan sing kurang.
  4. ● Decking kita duwe katrampilan cuaca sing apik, bisa cocog saka -40 ℃ nganti + 60 ℃. Deck WPC kita bisa digunakake ing saindenging jagad. Amarga papan tahan cuaca, anti slip, sawetara retakan, warp, ramah alas kaki .Luwih aditif UV nggawe resistensi papan UV, tahan luntur lan awet. Stabilitas dimensi sing apik tumrap kelembapan lan suhu.

8668fc8f 4cecbcf1

 

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Asile

Resistensi Slip Garing

EN 15534-1: 2014 Bagean6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.4

Nilai pendulum≥36

Arah longtitudinal: Rata-rata 72, Min 70 Arah horisontal: Rata-rata 79, Min 78

Resistensi Slip Basah

EN 15534-1: 2014 Bagean6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.4

Nilai pendulum≥36

Arah longtitudinal: Rata-rata 46, Min 44 Arah horisontal: Rata-rata 55, Min 53

Resistensi pengaruh massa sing tiba

EN 15534-1: 2014 Bagean7.1.2.1 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.1

Ora ana spesimen sing bakal gagal kanthi retak dawa ≥10mm utawa ambane lekukan≥0.5mm

Maks. Dawa retak (mm): Ora retak Maks. Indenasi residensial (mm): 0,31

Sipat fleksibel

EN15534-1: 2014 LampiranA EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.2

-F'max: Tegese≥3300N, Min≥3000N

-Defleksi kanthi jumlah 500N Tegese≤2.0mm, Max≤2.5mm

Kekuwatan lentur: 27,4 MPa Modulus elasitisitas: 3969 MPa Maksimum: Rata-rata 3786N, Min 3540N Deflection ing 500N: Rata-rata: 0.86mm, Maks: 0.99mm

Tindak tanduk

EN 15534-1: 2014 Bagean7.4.1 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.3

Dienggo digunakake: Rata-rata ∆S≤10mm, Maksimum ∆S≤13mm, Rata-rata ∆Sr≤5mm

Span: 330mm, Rata-rata ∆S 1.65mm, Maks ∆S 1.72mm, Rata-rata ∆Sr 1.27mm

Penyerapan bengkak lan banyu

EN 15534-1: 2014 Bagean8.3.1 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.5

Bengkak Rata-rata: kekandelan ≤4%, ambane ≤0.8%, dawane ≤0.4% Maksimum: :5% ketebalan, ambane ≤1.2%, dawane ≤0.6% Penyerapan banyu: Rata-rata: ≤7%, Maks : ≤9%

Bengkak Rata-rata: kekandelan 1,81%, ambane 0,22%, dawa 0,36% Max Kandhungan: 2,36% kekandelan, 0,23% ambane, 0,44% dawa Penyerapan banyu: Rata-rata: 4,32%, Maks: 5.06%

Tes Nggodhok

EN 15534-1: 2014 Bagean8.3.3 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.5

Bobot panyerepan banyu: Rata-rata 7%, Maksimum 9%

Bobot panyerepan banyu: Rata-rata: 3,06%, Maks: 3,34%

Koefisien ekspansi termal linier

EN 15534-1: 2014 Bagean9.2 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.6 ISO 11359-2: 1999

≤50 × 10⁻⁶ K⁻¹

34,2 x10⁻⁶ K⁻¹

Resistansi kanggo lekukan

EN 15534-1: 2014 Bagean7.5 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.7

Brinell atose: 79 MPa Tingkat pemulihan elastis: 65%

Baline panas

EN 15534-1: 2014 Bagean9.3 EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.7 EN 479: 2018

Suhu Tes: 100 ℃ Rata-rata: 0,09%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Pandhuan Instalasi Papan

    Kanthi instalasi lan perawatan sing tepat, produk kayu dijamin bakal nyedhiyakake kasenengan urip ing njaba omah kanthi pirang-pirang taun. Kanggo nggayuh instalasi produk kayu tanpa masalah:

    -Konsultasi kode bangunan lokal sadurunge dipasang.

    -Familiari karo instruksi instalasi.

    -Mesthekake sampeyan duwe kabeh alat lan bahan sing dibutuhake-kaya sing kacathet ing lembar instruksi.

    Panyimpenan lan Penanganan

    -Ojo mbucal bahan kayu nalika mbongkar.

    -Simpen ing lumahing rata lan tutup nganggo bahan sing ora tembus.

    -Nalika nggawa papan kayu, terus kanggo dhukungan sing luwih apik.

    -Rujuk pandhuan instalasi kanggo pandhuan tambahan ing saben produk.

    Pedoman Perawatan lan Penanganan Kanggo Decking

    Kanggo nyilikake goresan, nicks, potongan lan alur, lan ngreksa kaendahan dek kayu. Tindakake pandhuan iki:

    -Aja nggeser geladhak nalika muter. Nalika nyopot saka unit, angkat geladhak banjur pasang.

    -Aja geser alat utawa nyeret peralatan ing sisih ndhuwur geladhak sajrone konstruksi.

    -Jaga lumahing geladhak bebas saka limbah konstruksi. Ngangkut rereget lan lebu konstruksi ing lumahing geladhak, sing nyumbang kanggo ngeruk ing permukaan.

    Informasi Penting

    -Nalika nggarap produk kayu utawa bahan bangunan, priksa manawa nganggo pakean lan peralatan keamanan sing pas.

    -Kanggo kabeh produk kayu, alat gawe kayu standar bisa digunakake, kaya instruksi pabrikan sing ditrapake.

    -Scrap bisa dibuang karo puing-puing konstruksi normal.

    -kayu duwe resistensi slip sing udan utawa garing.

    -wood duwe sistem pengikat sing didhelikake lan gampang dipasang klip kayu.

    Pedoman Fastening

    -Gunakake sekrup minimalis # 8 x 2-1 / 2 "dilapisi kualitas tinggi, sekrup stainless steel utawa komposit.

    -Ning pengeboran dibutuhake ing cuaca sing adhem lan nalika 1-1 / 2 ”pungkasan dek

    -Aja nggunakake lem utawa caulk kanggo nyepetake geladhak kayu utawa kanggo nutup sendhi ing antarane rong geladhak lan permukaan liyane. Iki bakal ngalangi ekspansi alami lan kontraksi papan lan bakal ngganggu saluran dek.

    Ventilasi sing Wajib Dikatutake

    - Kanggo nyuda kelembapan saka ngisor dek, kudu ana minimal

    udakara 12 "udhara terus tanpa hambatan dhuwur ing sadawane telung sisi dek kanggo ngidini ventilasi silang.

    Iki mesthine kudu mapan ing sangisore ngisor jubin dek.

    -Ing sawetara aplikasi winates, kalebu geladhak sing dibangun ing pojok njero, dibutuhake ventilasi tambahan ing endi dek ketemu bangunan kasebut. Gagal nyedhiyakake ventilasi sing cukup bisa uga nyebabake kegagalan permukaan dek lan bakal ngilangi garansi kasebut.

    Pandhuan Instalasi Lisen Kayu Lisen

    Sampeyan bisa ngirit wektu lan biaya konstruksi kanthi nggawe desain, ngrancang anggaran bahan sing dibutuhake miturut tujuan desain program. Sampeyan bisa milih bahan dhewe miturut kekarepan kanthi macem-macem jinis kayu opsional, konstruksi kayu, mesin kayu bisa digunakake kanggo nglereni, nggerok, ngebur lan liya-liyane.

    1. Nalika nginstal decking, pisanan sampeyan kudu nggawe pretreatment hardening ing lemah, lan banjur ndandani joist ing lemah sing atos. Disaranake pitch joist kanggo 35-40cm. Jarak gabung uga bisa dicekak kaya sing dijaluk.image001
    2. Coba jarak 3cm menyang bangunan nalika nginstal decking.image002
    3. Kit gabungan dek kayu yaiku klip baja tahan karat. Pengeboran kudu luwih cilik tinimbang diameter diameter sekrup 3/4 kanggo nambah sekrup nutul dhewe ing kuku.image003
    4. Knocking decking kanthi lembut kanthi aplikasi palu karet sajrone konstruksi kanggo nggawe celah sing padha lan permukaan konstruksi sing apik.image004
    5. Dawane sheet metal bakal kena pengaruh amarga jembar konstruksi. Disaranake bagean jarak 5mm nalika salib dibutuhake.image005
    6. 1. Sampeyan bisa nyambung alur lan gabung karo sekrup nutul dhewe yen klip ora kasedhiya kanggo sambungan joist lan decking.image006
    7. Pilih papan komplementer dadi papan pinggiran miturut ukuran joist lan dek sawise ngrampungake konstruksi.image007

    Instalasi Gambar klip plastik

    1. Nalika nginstal decking, pisanan sampeyan kudu nggawe pretreatment hardening ing lemah, lan banjur ndandani joist ing lemah sing atos. Disaranake pitch joist kanggo 35-40 cm. Jarak gabung uga bisa dicekak kaya sing dijaluk.image008
    2. Coba jarak 3cm menyang bangunan nalika masang decking.image009
    3. Kit gabungan dek kayu liyane yaiku klip baja plastik. Pengeboran kudu luwih cilik tinimbang diameter diameter sekrup 3/4 kanggo nambah sekrup nutul dhewe ing kuku.
      image010 image011
    4. Knocking decking kanthi lembut kanthi aplikasi palu karet sajrone konstruksi kanggo nggawe celah sing padha lan permukaan konstruksi sing apik. image012 image013
    5. Dawane sheet metal bakal kena pengaruh amarga jembar konstruksi. Disaranake bagean jarak 5mm nalika salib dibutuhake.image014
    6. Sampeyan bisa nyambung alur lan gabung karo sekrup nutul dhewe yen klip ora kasedhiya karo sambungan joist lan decking.image015
    7. Pilih papan komplementer dadi papan pinggiran miturut ukuran joist lan dek sawise ngrampungake konstruksi.image016

    Pasang dek padat

    1. Nalika nginstal decking, pisanan sampeyan kudu nggawe pretreatment hardening ing lemah, lan banjur ndandani joist ing lemah sing atos. Disaranake pitch joist kanggo 35-40cm. Jarak gabung uga bisa dicekak kaya sing dijaluk.image017
    2. Coba jarak 3cm menyang bangunan nalika nginstal dek padhet Instal dek padat kanthi kuku sing katon lan pasang kuku 2cm ing pinggir.image018
    3. Baleni proses kasebut.image019
    4. Pilih papan komplementer dadi papan pinggiran miturut ukuran joist lan dek sawise ngrampungake konstruksi.image020
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita