Ramah lingkungan Eco Composite Wood-extrusion WPC Decking

Katrangan singkat:

Kepemilikan Produk:WPC Decking
Barang Ora:LH140S22
Bayaran:TT / LC
Rega:$ 4,88 / M
Asal Produk:Cina
Werna:Kopi, Coklat, Kayu, Kayu Abang, Cedar, ireng, Grey, lsp
Pelabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Wektu timbal:10-15 HARI


Detail Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tag Produk

Jeneng

Decking WPC co-extrusion

Barang

Co-LS140S22

Bagean

 Picture 10710

Jembar

140mm

Kandel

22mm

Bobot

4100g / M

Kapadhetan

1350kg / m³

Dawane

2.2m, 2.9m utawa khusus

Lamaran

Taman, Lanskap, Platform njobo

Perawatan lumahing

Disikat utawa Sanding

Jaminan

Limang Taun

Fitur Produk
● Co-extrusion, teknologi paling anyar ing jajaran komposit kayu, teknologi cap canggih iki ditambah karo inti, bahan permukaan sing ditutupi yaiku menehi kinerja unik lan unggul ing saben papan. Sipat isolasi tutup nggawe papan co-extrusion stabil banget , permukaan ora bakal berkembang lan kontrak kaya komposit liyane, dene panyerepan panas sing kurang, tegese sikil telanjang bakal disenengi, ditambah stabilitas UV sing warna gawane bakal tahan nganti pirang-pirang taun.

● Papan dek gabungan utawa papan tutup minangka papan generasi kapindho WPC. Dheweke wis dirancang kanthi tutup sing kaiket ing inti papan nalika nggawe. … Proses co-extrusion nggunakake panggunaan antioksidan, pewarna, lan penghambat UV kanggo mbatesi inti.

● Papan co-extruded Lihua entuk warna sing beda-beda lan asli, mbandhingake mung karo kayu alam, teknologi canggih lan inovatif iki ngidini campuran warna sing luar biasa, nyedhiyakake salah sawijining papan komposit sing paling apik.

● Papat garis ko-ekstrusi majelis kanggo Pabrik, kita bisa mesthekake wektu ngirim sampeyan. Uga bisa menehi pilihan liyane kanggo sampeyan. Kita bakal nyelehake produk semi-rampung ing lokasi tartamtu, yen sawise perawatan rampung, kita bakal ngemas papan kasebut keputusan sampeyan.
tupianBIAOSE

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Asile

Resistensi Slip Garing EN 15534-1: 2014 Bagean6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendulum≥36 Arah longtitudinal: Rata-rata 56, Min 55
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.4 Arah horisontal: Rata-rata 73, Min 70
Resistensi Slip Basah EN 15534-1: 2014 Bagean6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendulum≥36 Arah longtitudinal: Rata-rata 38, Min 36
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.4 Arah horisontal: Rata-rata 45, Min 43
Sipat fleksibel EN15534-1: 2014 LampiranA -F'max: Tegese≥3300N, Min≥3000N Kekuwatan Bending: 27,4 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.2 -Defleksi kanthi jumlah 500N Tegese≤2.0mm, Max≤2.5mm Modulus elasitas: 3969 MPa
Beban maksimal: Rata-rata 3786N, Min 3540N
Deflection at 500N:
Rata-rata: 0.86mm, Maks: 0.99mm
Penyerapan bengkak lan banyu EN 15534-1: 2014 Bagian8.3.1 Rata-rata bengkak: kekandelan ≤4%, ambane ≤0.8%, dawane ≤0,4% Rata-rata bengkak: kekandelan 1,81%, ambane 0,22%, dawane 0,36%
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.5 Maksimum pembengkakan: ketebalan ≤5%, ambane ≤1.2%, dawane .60.6% Pembengkakan Maks: ketebalan 2,36%, ambane 0,23%, dawane 0,44%
Penyerapan banyu:

Penyerapan banyu: Rata-rata: 4,32%, Maks: 5.06%

Rata-rata: ≤7%, Maks: ≤9%
Resistansi kanggo lekukan EN 15534-1: 2014 Bagian7.5 Brinell atose: 79 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.7 Tingkat pemulihan elastis: 65%

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Unduhan Pandhuan Instalasi Papan

    anzhuang2

    P1: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?
    A: Lihua minangka Perusahaan Teknologi Tinggi lan Anyar, sing nutupi tanduran 15000 meter persegi ing Zona Indusrial Langxi. Kita duwe luwih saka 80 pekerja, sing kabeh duwe pengalaman kerja ing wilayah WPC sing apik.

    P2: Apa peralatan uji coba sing sampeyan duwe?
    A: Pabrik kita duwe tester properti mekanik, tester Fire-ratting, Anti-slip tester, Bobot, lsp.

    P3: Apa proses kualitas sampeyan?
    A: Sajrone pabrik, QC kita bakal mriksa ukuran, warna, permukaan, kualitas, banjur bakal entuk sampel potongan kanggo nindakake tes properti mekanik. Uga QC bakal ditindakake sawise perawatan kanggo mriksa manawa ana sawetara masalah sing ora katon . Nalika nindakake perawatan sawise perawatan, dheweke uga bakal mriksa kualitase.

    P4: Apa asil produk sampeyan? Kepiye carane nggayuh?
    A: Produksi produk luwih saka 98%, amarga kita bakal ngontrol kualitas dhisik, wiwit wiwitan bahan kasebut, QC bakal ngontrol kualitas nalika nggawe, uga tukang kanggo mriksa lan nganyari formula.

    P5: Suwene suwene layanan produk WPC?
    A: Udakara 25-30 taun ing kahanan sing ideal.

    P6: Jangka pembayaran sing bakal sampeyan tampa?
    A: Jangka pambayaran yaiku T / T, Western Union lan liya-liyane.

    P7: Mbandhingake karo kayu, apa kaluwihane produk WPC?
    A: 1, produk WPC pancen ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.
    Produk WPC nomer 2, anti banyu, tahan lembab, anti-moth lan anti-jamur.
    3, produk WPC duwe kekuatan dhuwur, nyandhang lan suwek sing kurang, ora ana pembengkakan, ora ana deformasi lan ora rusak

    P8: Apa produk WPC butuh lukisan? Apa warna sing bisa diwenehake?
    A: Bedane karo kayu, produk WPC duwe warna dhewe, butuh lukisan ekstra. Umume, kita nyedhiyakake 8 warna utama kayata Cedar, kuning, pinus abang, kayu abang, coklat, kopi, abu-abu terang, abu-abu biru. Uga, kita bisa nggawe warna khusus miturut panjaluk sampeyan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan Produk