Perlindhungan lingkungan, dekoratif, gampang dipasang ing pegangan kayu WPC plastik

Katrangan singkat:

Kepemilikan Produk:Pegangan tangan WPC
Barang Ora:LS-B200x115
Bayaran:TT / LC
Rega:$ 47
Asal Produk:Cina
Werna:Kopi, Coklat, Kayu, Kayu Abang, Cedar, ireng, Grey, lsp
Pelabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Wektu timbal:15-25 Dina


Detail Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tag Produk

Jeneng

LS-B200x115

dawane

2000mm

Dhuwur

1150mm

Dawa Liyane

2.2m, 2.9m, 3.6m utawa khusus

Lamaran

Taman, kebon, jembatan gunung

Perawatan lumahing

Gamelan, Disikat, Super embossing

Layanan sawise didol

Dhukungan teknis online

Werna

Grey, kopi, coklat, ceder, lsp

Fitur Produk
Pegangan tangan WPC digunakake ing jembatan taman lan jembatan gunung
kanggo nglindhungi keamanan masarakat. Kita duwe sawetara gaya pegangan tangan WPC kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Uga tekstur lan tutul gabah kayu alami, iki bisa nyukupi macem-macem persyaratane para pelanggan. Pegangan tangan WPC duwe desain elegan lan perawatan sing gampang tahan serangga lan kaku banget. Ramah lingkungan, bisa didaur ulang lan ora ana bahan kimia bebaya liyane, ngirit sumber daya alas. Gampang dipasang & biaya tenaga kerja murah. Ora ana lukisan, ora ana lem, pangopènan kurang.

● Kita duwe pabrik dhewe, warna lan ukuran bisa disesuaikan miturut pilihan sampeyan. Mangga bebas takon.
BIAOSE


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Diagram instalasi download lisungan kayu plastik Lishen

    and

    P1: Suwene cetakan sampeyan biasane? Kepiye njaga saben dina? Apa kapasitas saben set mati?
    A: Biasane siji cetakan bisa kerja 2-3 dina, kita bakal njaga sawise saben order, kapasitas saben set beda, kanggo papan normal sedina 2.5-3.5ton, produk embossed 3D yaiku 2-2.5 ton, co- produk ekstrusi yaiku 1,8-2,2 ton.

    P2: Apa proses produksi sampeyan?
    A: 1. Priksa jumlah lan warna pesenan karo pelanggan
    2. Artisan nyiyapake formula lan nggawe conto kanggo konfirmasi warna lan sawise perawatan karo pelanggan
    3. Banjur gawe granulasi (Siapke bahan), banjur bakal miwiti pabrik, produk ekstrusi bakal dilebokake ing lokasi tartamtu, mengko bakal ditindakake sawise perawatan, banjur dikemas.

    P3: Suwene wektu pangiriman produk normal?
    A: Bakal beda miturut jumlahe. Umume udakara 7-15 dina kanggo siji kontainer 20 kaki. Yen produk 3D lan co-extrusion 3D, kita butuh 2-4 dina luwih umume minangka proses Komplek.

    P4: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum? Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum?
    A: Umume kita duwe jumlah minimal, yaiku 200-300 SQM. Nanging yen sampeyan pengin ngisi kontainer kanthi bobot watesan, sawetara sawetara produk sing bakal ditindakake!

    P5: Apa total kapasitas sampeyan?
    A: Umume kapasitas total kita 1000 ton saben wulan. Amarga bakal nambah sawetara lini produksi maneh, iki bakal mundhak mengko wae.

    P6: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?
    A: Lihua minangka Perusahaan Teknologi Tinggi lan Anyar, sing nutupi tanduran 15000 meter persegi ing Zona Indusrial Langxi. Kita duwe luwih saka 80 pekerja, sing kabeh duwe pengalaman kerja ing wilayah WPC sing apik.

    P7: Apa peralatan uji coba sampeyan?
    A: Pabrik kita duwe tester properti mekanik, tester Fire-ratting, Anti-slip tester, Bobot, lsp.

    P8: Apa proses kualitas sampeyan?
    A: Sajrone pabrik, QC kita bakal mriksa ukuran, warna, permukaan, kualitas, banjur bakal entuk sampel potongan kanggo nindakake tes properti mekanik. Uga QC bakal ditindakake sawise perawatan kanggo mriksa manawa ana sawetara masalah sing ora katon . Nalika nindakake perawatan sawise perawatan, dheweke uga bakal mriksa kualitase.

    P9: Apa asil produk sampeyan? Kepiye carane nggayuh?
    A: Produksi produk luwih saka 98%, amarga kita bakal ngontrol kualitas dhisik, wiwit wiwitan bahan kasebut, QC bakal ngontrol kualitas nalika nggawe, uga tukang kanggo mriksa lan nganyari formula.

    P10: Suwene suwene layanan produk WPC?
    A: Udakara 25-30 taun ing kahanan sing ideal.

    P11: Jangka pembayaran sing bakal sampeyan tampa?
    A: Jangka pambayaran yaiku T / T, Western Union lan liya-liyane.

    P12: Mbandhingake karo kayu, apa kaluwihane produk WPC?
    A: 1, produk WPC pancen ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.
    Produk WPC nomer 2, anti banyu, tahan lembab, anti-moth lan anti-jamur.
    3, produk WPC duwe kekuatan dhuwur, nyandhang lan suwek sing kurang, ora ana pembengkakan, ora ana deformasi lan ora rusak

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita