FAQ

Pitakon Kerep

P1: Apa produk WPC bisa nganggo logo pelanggan?
A: Ya, yen pelanggan menehi logo, kita bisa menehi logo ing bungkus produk utawa nyithak ing produk sing spesial!

P2: Suwene sampeyan nggawe cetakan anyar kanggo produk anyar?
J: Umumé, kita butuh 15-21 dina kanggo nggawe cetakan anyar, yen ana prabédan, 5-7 dina luwih kudu modifikasi suntingan.

P3: Apa pelanggan kudu mbayar ragad kanggo cetakan anyar? Pira regane? Apa kita bakal bali biaya iki? Suwene bakal?
A: Yen pelanggan kudu nggawe cetakan anyar, ya kudu mbayar biaya cetakan luwih dhisik, yaiku $ 2300- $ 2800. Lan kita bakal bali maneh ragad kasebut nalika pelanggan menehi telung pesenan kanggo kontainer 20GP.

P4: Apa komponen produk WPC sampeyan? Apa isine?
A: Komponen produk WPC yaiku 30% HDPE + Serat Kayu 60% + Aditif Kimia 10%.

P5: Suwene sampeyan nganyari produk?
A: Kita bakal nganyari produk saben wulan.

P6: Apa prinsip desain tampilan produk sampeyan? Apa kaluwihane?
A: Produk kita dirancang kanggo praktis urip, kaya anti slip, tahan cuaca, anti luntur, lsp.

P7: Apa bedane produk sampeyan karo kanca liyane?
A: Produk WPC nggunakake materi sing luwih apik lan luwih anyar, mula kualitase luwih apik lan kauntungan teknologi, regane apik banget.

P8: Sapa personel R&D sampeyan? Apa kualifikasi?
J: Kita duwe tim R&D, kabeh rata-rata duwe pengalaman rata-rata, dheweke kerja luwih saka sepuluh taun ing wilayah iki!

P9: Apa ide R&D produk sampeyan?
A: Gagasan R&D kita ramah lingkungan, perawatan sing sithik, nggunakake umur dawa lan kualitas tinggi.

P10: Apa spesifikasi teknis produk sampeyan? Yen mangkono, apa sing spesifik?
A: Spesifikasi teknis yaiku ukuran sing tepat, properti mekanik, kinerja anti slip, kinerja Waterproof, kemampuan Cuaca, lsp.

Q11: Apa jinis sertifikasi sing sampeyan wis liwati?
A: Produk Lihua wis diuji dening SGS kanthi standar kontrol kualitas EU WPC EN 15534-2004, Standar peringkat pemadam kebakaran EU kanthi kelas rating kebakaran B, WPC Amerika ing ASTM standar.

P12: Sertifikasi apa sing wis sampeyan liwati?
A: kita disertifikasi karo ISO90010-2008 Sistem Manajemen Mutu, ISO 14001: 2004 sistem manajemen lingkungan, FSC lan PEFC.

P13: Pelanggan endi sing wis lulus inspeksi pabrik?
A: Sawetara pelanggan saka GB, Arab Saudi, Australia, Kanada, lsp wis ngunjungi pabrik, kabeh wareg karo kualitas lan layanan.

P14: Apa sistem tuku sampeyan?
A: 1 pilih materi sing pas sing dibutuhake, priksa kualitas material sing apik utawa ora
2 priksa materi kasebut cocog karo kabutuhan sistem lan sertifikasi
3 nindakake tes materi, yen dilewati, mula bakal ditata.

P15: Apa standar para pemasok perusahaan sampeyan?
A: Kabeh mau kudu cocog karo syarat pabrik, kayata ISO, ramah lingkungan, kualitas tinggi, lsp.

P16: Suwene cetakan sampeyan biasane? Kepiye njaga saben dina? Apa kapasitas saben set mati?
A: Biasane siji cetakan bisa kerja 2-3 dina, kita bakal njaga sawise saben order, kapasitas saben set beda, kanggo papan normal sedina 2.5-3.5ton, produk embossed 3D yaiku 2-2.5 ton, co- produk ekstrusi yaiku 1,8-2,2 ton.

P17: Apa proses produksi sampeyan?
A: 1. Priksa jumlah lan warna pesenan karo pelanggan
2. Artisan nyiyapake formula lan nggawe conto kanggo konfirmasi warna lan sawise perawatan karo pelanggan
3. Banjur gawe granulasi (Siapke bahan), banjur bakal miwiti pabrik, produk ekstrusi bakal dilebokake ing lokasi tartamtu, mengko bakal ditindakake sawise perawatan, banjur dikemas.

P18: Suwene wektu pangiriman produk normal?
A: Bakal beda miturut jumlahe. Umume udakara 7-15 dina kanggo siji kontainer 20 kaki. Yen produk 3D lan co-extrusion 3D, kita butuh 2-4 dina luwih umume minangka proses Komplek.

Q19: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum? Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum?
A: Umume kita duwe jumlah minimal, yaiku 200-300 SQM. Nanging yen sampeyan pengin ngisi kontainer kanthi bobot watesan, sawetara sawetara produk sing bakal ditindakake!

Q20: Apa total kapasitas sampeyan?
A: Umume kapasitas total kita 1000 ton saben wulan. Amarga bakal nambah sawetara lini produksi maneh, iki bakal mundhak mengko wae.

Q21: Sepira gedhene perusahaan sampeyan? Apa regane output taunan?
A: Lihua minangka Perusahaan Teknologi Tinggi lan Anyar, sing nutupi tanduran 15000 meter persegi ing Zona Indusrial Langxi. Kita duwe luwih saka 80 pekerja, sing kabeh duwe pengalaman kerja ing wilayah WPC sing apik.

P22: Apa peralatan uji coba sampeyan?
A: Pabrik kita duwe tester properti mekanik, tester Fire-ratting, Anti-slip tester, Bobot, lsp.

P23: Apa proses kualitas sampeyan?
A: Sajrone pabrik, QC kita bakal mriksa ukuran, warna, permukaan, kualitas, banjur bakal entuk sampel potongan kanggo nindakake tes properti mekanik. Uga QC bakal ditindakake sawise perawatan kanggo mriksa manawa ana sawetara masalah sing ora katon . Nalika nindakake perawatan sawise perawatan, dheweke uga bakal mriksa kualitase.

P24: Apa asil produk sampeyan? Kepiye carane nggayuh?
A: Produksi produk luwih saka 98%, amarga kita bakal ngontrol kualitas dhisik, wiwit wiwitan bahan kasebut, QC bakal ngontrol kualitas nalika nggawe, uga tukang kanggo mriksa lan nganyari formula.

Q25: Suwene suwene layanan produk WPC?
A: Udakara 25-30 taun ing kahanan sing ideal.

P26: Jangka pembayaran sing bakal sampeyan tampa?
A: Jangka pambayaran yaiku T / T, Western Union lan liya-liyane.

P27: Mbandhingake karo kayu, apa kaluwihane produk WPC?
A: 1, produk WPC pancen ramah lingkungan, bisa didaur ulang 100%.
Produk WPC nomer 2, anti banyu, tahan lembab, anti-moth lan anti-jamur.
3, produk WPC duwe kekuatan dhuwur, nyandhang lan suwek sing kurang, ora ana pembengkakan, ora ana deformasi lan ora rusak

P28: Apa produk WPC butuh lukisan? Apa warna sing bisa diwenehake?
A: Bedane karo kayu, produk WPC duwe warna dhewe, butuh lukisan ekstra. Umume, kita nyedhiyakake 8 warna utama kayata Cedar, kuning, pinus abang, kayu abang, coklat, kopi, abu-abu terang, abu-abu biru. Uga, kita bisa nggawe warna khusus miturut panjaluk sampeyan.

Pengin kerja sama kita?