• The Installation Guide Of WPC Wall Cladding

    Pandhuan Instalasi Cladding Wall WPC

    WPC kurang saka plastik kayu lan komposit, yaiku tahan cuaca, anti banyu, pencegahan serangga lan perawatan kurang. Amarga akeh katrampilan sing apik, mula akeh wong sing milih panel tembok WPC kanggo dekorasi tembok. Dadi bisa uga ana sawetara pelanggan sing bakal bingung babagan instalasi, kanthi inst ...
    Waca liyane
  • How To Install WPC Decking?

    Cara Nginstal Deck WPC?

    WPC Decking nguntungake kaluwihan bahan kayu lan polimer, nanging ora ana kekurangane. Dadi dek WPC komposit populer ing saindenging jagad. Mungkin sampeyan bakal kuwatir babagan instalasi, aja kuwatir. gampang mlebu ...
    Waca liyane
  • What is co-extrusion?

    Apa sing diarani extrusion?

    Co-extrusion, teknologi paling anyar ing jajaran komposit kayu, teknologi tutup canggih iki diekstrusi dadi inti, bahan permukaan sing ditutupi yaiku menehi kinerja unik lan unggul ing saben papan. Sipat isolasi tutup nggawe papan ekstrusi co stabil banget lumahing ora bakal ngembang lan ...
    Waca liyane
  • What is 3D embossed Series?

    Apa 3D embossed Series?

    Lihua WPC 3D Embossed Composite Decking minangka produk dek teknologi anyar, utawa sampeyan bisa ngarani embossed utawa super embossed. Teknologi utama yaiku proses embossed sing jero sajrone produksi. Yen rampung ekstrusi, pola kasebut minangka salah sawijining permukaan papan. Embossing 3D teknologi anyar ...
    Waca liyane
  • What is WPC series?

    Apa seri WPC?

    WPC kurang saka komposit plastik kayu, bahan utamane yaiku serat PE lan kayu. WPC seneng kaluwihane bahan kayu lan polimer. Nanging ora ana kekurangane. Iki minangka pengganti kayu sing apik. Deck wPC pancen awet banget lan dingerteni este sing apik banget, realistis ...
    Waca liyane