Apa 3D embossed Series?

Lihua WPC 3D Embossed Composite Decking minangka produk dek teknologi anyar, utawa sampeyan bisa ngarani embossed utawa super embossed. Teknologi utama yaiku proses embossed jero sajrone produksi. Yen rampung ekstrusi, pola kasebut minangka salah sawijining permukaan papan.
Teknologi anyar 3D embossing WPC lantai dekorasi ruangan, tambahan dekorasi. Teknologi embossing 3D minangka teknik ukiran cethek. Saben lantai padha karo patung, lan swasana seni lan gelar visual wis saya apik. Embossing 3D klasik minangka asil dandan ing lantai plastik kayu sing katon, sing ora mung bisa diukir maneh nganggo band, nanging uga ndhukung jejak wiwitan babakan.
Lantai kayu embossing 3D nganti 3 mm, sing jelas bisa ningkatake kapasitas adsorben ing jubin. Yen dibandhingake karo adsorpsi online ing permukaan alur, arah adsorpsi saka permukaan embossing 3D luwih beda-beda.

Kauntungan saka 3D timbul
Dekorasi komposit wpc tradisional gampang ilang gandum ing permukaan, dek hiasan super luwih apik tinimbang kayu komposit umume, luwih alami lan apik, luwih luntur lan tahan gores.
Deck WPC super embossed Lihua duwe kaluwihan dek dek komposit tradisional, tetep dijaga: anti banyu, anti UV, tahan cuaca, anti korosi, pencegahan serangga, pangopènan kurang, umure dawa lan liya-liyane. rasane luwih kaya kayu alami amarga perawatan embossing 3D ing permukaan.
Perusahaan kami duwe pola super embossing sing sampeyan coba, kayata kayu naga lan kayu ripple, sing paling populer ing pasar. Werna disesuaikan, ora preduli oak, kopi, kenari, coklat utawa liya-liyane, bisa digunakake kanggo sampeyan siji sing pengin.

Pilihan warna pabrik WPC Lihua
Lan meh kabeh warna normal sing bisa diwenehake, yen sampeyan pengin nggawe spesial, sampeyan bisa ngirim conto, bisa uga dadi conto, iki bakal menehi pilihan liyane lan para pelanggan.


Wektu kiriman: Dec-03-2020