Apa sing diarani extrusion?

Co-extrusion, teknologi paling anyar ing jajaran komposit kayu, teknologi tutup canggih iki diekstrusi dadi inti, bahan permukaan sing ditutupi yaiku menehi kinerja unik lan unggul ing saben papan. Sifat isolasi tutup nggawe papan ekstrusi co stabil banget, lumahing ora bakal nggedhekake lan kontrak kaya komposit liyane, dene panyerepan panas sing kurang, tegese sikil telanjang bakal seneng banget, ditambah stabilitas UV sing warna gawan bakal tahan nganti pirang-pirang taun.

Papan dek gabungan utawa papan tutup minangka papan generasi kapindho WPC. Dheweke wis dirancang kanthi tutup sing kaiket ing inti papan nalika nggawe. … Proses co-extrusion nggunakake panggunaan antioksidan, pewarna, lan penghambat UV kanggo mbatesi inti.

Kauntungan saka seri co-extrusion Lihua
Papan co-extruded Lihua entuk warna sing beda-beda lan otentik, mbandhingake mung karo kayu alam, teknologi canggih lan inovatif iki ngidini campuran warna sing luar biasa, nyedhiyakake salah sawijining papan komposit sing paling apik.

Adhedhasar pengalaman lan pengetahuan pabrik sing akeh, kita bisa nyukupi meh kabeh macem-macem kebutuhan klien kanthi nawakake dektraksi ekstrusi Composite Co. Nomer dekking diwenehake supaya bisa dirampungake, kekuatan dhuwur lan atribut unik liyane.
Kita duwe macem-macem warna bisa dadi pilihan, Kita bisa ngatur macem-macem warna lan ukuran miturut kebutuhan pelanggan. Sampeyan uga bisa milih pola embossed sing beda ing permukaan. Paling penting, kita bisa nggawe produk WPC co-extrusion bicolor. Iki bisa menehi luwih akeh bisnis , sampeyan lan pelanggan bisa duwe pilihan liyane babagan warna, lan iki bakal dadi titik jual sing apik!

Papat jalur ko-ekstrusi majelis kanggo pabrik, kita bisa nggawe wektu sampeyan luwih cepet. Uga bisa menehi pilihan liyane kanggo sampeyan. Kita bakal nyelehake produk semi-rampung ing lokasi tartamtu, yen sawise perawatan rampung, kita bakal nggawa papan kasebut minangka keputusan

Yen sampeyan kepengin ngerti, sampeyan bisa ngunjungi pabrik. Kita bakal nampani sampeyan ing pabrik.


Wektu kiriman: Dec-03-2020