Apa seri WPC?

WPC kurang saka komposit plastik kayu, bahan utamane yaiku serat PE lan kayu. WPC seneng kaluwihane bahan kayu lan polimer. Nanging ora ana kekurangane. Iki minangka pengganti kayu sing apik. Deck wPC pancen tahan lama lan misuwur estetis sing apik banget, realistis. Nggunakake teknologi canggih, pabrike bisa niru tampilan kayu lan watu alami kanthi apik kanthi rega sing luwih murah.

Kauntungan saka WPC
1. Tekstur gandum kayu sing apik lan elegan lan tutul kanthi gampang dipasang, saengga bisa memenuhi macem-macem syarat pelanggan.
2. Bisa dicukur, dipaku, dibor lan dipotong supaya pas karo aksesoris sing beda-beda.
3.WPC tahan cetakan, tahan tahan lan mbagi resistensi.
4. tahan asam lan alkali, tahan karat, tahan lembab lan resistensi hama, iki minangka sawetara produk WPC sing luwih maju.
5. Produk PC ora ana lukisan, ora ana lem lan kurang dirawat, ora prelu dibuwang!
6. Kualitas apik kanggo nggawe WPC anti-slip, luwih retak lan warp, ramah alas kaki. Dadi misuwur ing kabeh jagad.
7. Keuntungan sing apik yaiku nduwe kemampuan cuaca sing apik, sing cocog saka-40 ℃ nganti + 60 ℃. Dadi produk WPC bisa digunakake ing Islandia sing adhem, lan uga populer ing Afrika sing panas.
8. Ditambah aditif UV dadi WPC, saengga resistensi UV luwih apik lan resisten luntur, luwih awet. Dadi WPC minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan lan pelanggan.
9. Kabeh jagad njaluk perlindungan lingkungan, produk WPC kita ramah lingkungan, bisa didaur ulang lan ora ana bahan kimia bahaya liyane, ora bakal ngrusak lingkungane.

Apa WPC Decking Maintenance gratis?
Decking WPC duwe akeh kaluwihan tinimbang jubin kayu atos lan saiki dadi saya populer. Nanging ora ana dekomposit sing bebas pangopènan 100%. Nalika digunakake, isih butuh akeh perawatan rutin kanggo nambah umur layanan, nanging pangopènan isih ana luwih sederhana tinimbang lantai kayu sing dianggep tekanan tradisional. Kayane ora sithik, aja padha kuwatir. Uga rereged ing geladhak bisa diresiki nganggo banyu sabun anget lan sikat alus dibutuhake minangka alat kasebut.


Wektu kiriman: Dec-03-2020