Klambi WPC Komposit Kayu Ekstrusi Co-outdoor

Katrangan singkat:

Kepemilikan Produk:Klambi WPC
Barang Ora:Co-LS219H26
Bayaran:TT / LC
Rega:$ 3,84 / M
Asal Produk:Cina
Werna:Coklat, abu-abu, coklat abang, coklat utawa khusus
Pelabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Wektu timbal:10-15 HARI


Detail Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tag Produk

Jeneng

Co-extrusion WPC Cladding

Barang

Co-LS219H26

Bagean

 Picture 10050

Jembar

219mm

Kandel

26mm

Bobot

3150g / M

Kapadhetan

1350kg / m³

Dawane

 Disesuaikan

Lamaran

Kolam renang, kebon ruangan

Perawatan lumahing

Disikat utawa Sanding

Jaminan

Limang taun

Fitur Produk
● Co-extrusion, teknologi paling anyar ing jajaran komposit kayu, teknologi cap canggih iki ditambah karo inti, bahan permukaan sing ditutupi yaiku menehi kinerja unik lan unggul ing saben papan. Sipat isolasi tutup nggawe papan co-extrusion stabil banget , permukaan ora bakal berkembang lan kontrak kaya komposit liyane, dene panyerepan panas sing kurang, tegese sikil telanjang bakal disenengi, ditambah stabilitas UV sing warna gawane bakal tahan nganti pirang-pirang taun.

● Panel tembok co-extruded Lihua entuk warna sing beda-beda lan finish warna asli, mbandhingake mung karo kayu alam, teknologi canggih lan inovatif iki ngidini campuran warna sing luar biasa, nyedhiyakake salah sawijining klambi komposit sing paling apik!
Ora masalah warna normal utawa warna campuran, kita bisa nindakake keputusan sampeyan. Yen sawetara warna khusus kanggo klambi tembok, kirim conto sampeyan.
tupianBIAOSE

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Asile

Resistensi pengaruh massa sing tiba EN 15534-1: 2014 Bagean7.1.2.1
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.1
Ora ana spesimen sing bakal nuduhake gagal Ora ana retakan spesimen tes
Sipat fleksibel EN15534-1: 2014 LampiranA
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.2
Deflection kanthi beban kekuatan 500N ≤5.0mm
Beban maksimal ing fraktur
Ngarep Ngarep: Maksimum muatan: Rata-rata 1906N
Deflection at 250N: Rata-rata 0.64mmBalik:
Beban maksimal: Rata-rata 1216N
Deflection ing 250N: 0.76mm
Penyerapan bengkak lan banyu EN 15534-1: 2014 Bagian8.3.1
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.4
Rata-rata bengkak: kekandelan ≤10%, ambane ≤1.5%, dawane .60.6%
Pembengkakan maksimal: ketebalan ≤12%, ambane ≤2%, dawane ≤1.2%
Penyerapan banyu:
Rata-rata: ≤8%, Maks: ≤10%
Rata-rata bengkak: kekandelan 2,25%, ambane 0,38%, dawane 0,15%
Pembengkakan Maks: ketebalan 2,31%, ambane 0,4%, dawane 0,22%
Penyerapan banyu: Rata-rata: 5,46%, Maks: 5,65%
Koefisien ekspansi termal linier EN 15534-1: 2014 Bagian9.2
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.5
≤50 × 10⁻⁶ K⁻¹ Tegese: 46,8 x10⁻⁶ K⁻¹
Narik resistensi EN 15534-1: 2014 Bagian7.7
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.6
Pasukan gagal: 479N,
Nilai rata-rata: 479N,
Mode gagal: 479N
Ana retakan spesimen tes
Baline panas EN 15534-1: 2014 Bagian9.3
EN 479: 1999
EN 15534-5: 2014 Bagean 4.5.6
Suhu Tes: 100 ℃ Rata-rata: 0,09%

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • unduh pandhuan instalasi klambi tembok

    wall cladding installation guide_01

    P1: Apa sertifikasi sing wis sampeyan liwati?
    A: Produk Lihua wis diuji dening SGS kanthi standar kontrol kualitas EU WPC EN 15534-2004, Standar peringkat pemadam kebakaran EU kanthi kelas rating kebakaran B, WPC Amerika ing ASTM standar.

    P2: Apa sertifikasi sing wis sampeyan liwati?
    A: kita disertifikasi karo ISO90010-2008 Sistem Manajemen Mutu, ISO 14001: 2004 sistem manajemen lingkungan, FSC lan PEFC.

    P3: Pelanggan endi sing wis lulus inspeksi pabrik?
    A: Sawetara pelanggan saka GB, Arab Saudi, Australia, Kanada, lsp wis ngunjungi pabrik, kabeh wareg karo kualitas lan layanan.

    P4: Apa sistem tuku sampeyan?
    A: 1 pilih materi sing pas sing dibutuhake, priksa kualitas material sing apik utawa ora
    2 priksa materi kasebut cocog karo kabutuhan sistem lan sertifikasi
    3 nindakake tes materi, yen dilewati, mula bakal ditata.

    P5: Apa standar para pemasok perusahaan sampeyan?
    A: Kabeh mau kudu cocog karo syarat pabrik, kayata ISO, ramah lingkungan, kualitas tinggi, lsp.

    P6: Suwene cetakan sampeyan biasane? Kepiye njaga saben dina? Apa kapasitas saben set mati?
    A: Biasane siji cetakan bisa kerja 2-3 dina, kita bakal njaga sawise saben order, kapasitas saben set beda, kanggo papan normal sedina 2.5-3.5ton, produk embossed 3D yaiku 2-2.5 ton, co- produk ekstrusi yaiku 1,8-2,2 ton.

    P7: Apa proses produksi sampeyan?
    A: 1. Priksa jumlah lan warna pesenan karo pelanggan
    2. Artisan nyiyapake formula lan nggawe conto kanggo konfirmasi warna lan sawise perawatan karo pelanggan
    3. Banjur gawe granulasi (Siapke bahan), banjur bakal miwiti pabrik, produk ekstrusi bakal dilebokake ing lokasi tartamtu, mengko bakal ditindakake sawise perawatan, banjur dikemas.

    P8: Suwene wektu pangiriman produk normal?
    A: Bakal beda miturut jumlahe. Umume udakara 7-15 dina kanggo siji kontainer 20 kaki. Yen produk 3D lan co-extrusion 3D, kita butuh 2-4 dina luwih umume minangka proses Komplek.

    P9: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum? Yen mangkono, apa jumlah pesanan minimum?
    A: Umume kita duwe jumlah minimal, yaiku 200-300 SQM. Nanging yen sampeyan pengin ngisi kontainer kanthi bobot watesan, sawetara sawetara produk sing bakal ditindakake!

    P10: Apa total kapasitas sampeyan?
    A: Umume kapasitas total kita 1000 ton saben wulan. Amarga bakal nambah sawetara lini produksi maneh, iki bakal mundhak mengko wae.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan Produk