Resistensi Cuaca Kayu Komposit WPC Hollow Decking

Katrangan singkat:

Kepemilikan Produk:WPC Decking
Barang Ora:LH140H25B
Bayaran:TT / LC
Rega:$ 2,25 / M
Asal Produk:Cina
Werna:Kopi, Coklat, Kayu, Kayu Abang, Cedar, ireng, Grey, lsp
Pelabuhan Pengiriman:Pelabuhan Shanghai
Wektu timbal:10-15 HARI


Detail Produk

Prosedur Instalasi

FAQ

Tag Produk

Jeneng

WPC Hollow Decking

Barang

LS140H25B

Bagean

 Picture 277

Jembar

140mm

Kandel

25mm

Bobot

2560g / m

Kapadhetan

1350kg / m³

Dawane

2.9m 3.6m utawa khusus

Lamaran

Lansekap, Taman, Villa

Perawatan lumahing

Alur

Jaminan

Limang taun

Fitur Produk
● Bahan utama dek WPC yaiku PE, serat kayu lan aditif. Decking WPC populer ing kabeh jagad nalika nggunakake bahan alam.

● Decking WPC kita minangka tekstur gandum kayu sing asri sing apik lan elegan, gampang dipasang kanthi gampang dipasang, mula bisa dipenuhi maneka warna kebutuhan para pelanggan. Bisa dicukur, dipaku, dibor lan dipotong supaya pas karo aksesoris sing beda-beda, kayata lanskap, kebon ruangan, taman, supermarket lsp.

● Decking WPC kita ramah lingkungan, bisa didaur ulang lan ora ana bahan kimia bahaya liyane, ora butuh lukisan, ora ana lem lan perawatan sing kurang.

● Decking kita duwe katrampilan cuaca sing apik, bisa cocog saka -40 ℃ nganti + 60 ℃. Deck WPC kita bisa digunakake ing saindenging jagad. Amarga papan tahan cuaca, anti slip, sawetara retakan, warp, ramah alas kaki .Luwih aditif UV nggawe resistensi papan UV, tahan luntur lan awet. Stabilitas dimensi sing apik tumrap kelembapan lan suhu.
tupianBIAOSE

Lembar data

SPESIFIKASI PRODUK

Barang

Standar

Syarat

Asile

Resistensi Slip Garing EN 15534-1: 2014 Bagean6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendulum≥36 Arah longtitudinal: Rata-rata 56, Min 55
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.4 Arah horisontal: Rata-rata 73, Min 70
Resistensi Slip Basah EN 15534-1: 2014 Bagean6.4.2 CEN / TS 15676: 2007 Nilai pendulum≥36 Arah longtitudinal: Rata-rata 38, Min 36
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.4 Arah horisontal: Rata-rata 45, Min 43
Sipat fleksibel EN15534-1: 2014 LampiranA -F'max: Tegese≥3300N, Min≥3000N Kekuwatan Bending: 27,4 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.2 -Defleksi kanthi jumlah 500N Tegese≤2.0mm, Max≤2.5mm Modulus elasitas: 3969 MPa
Beban maksimal: Rata-rata 3786N, Min 3540N
Deflection at 500N:
Rata-rata: 0.86mm, Maks: 0.99mm
Penyerapan bengkak lan banyu EN 15534-1: 2014 Bagian8.3.1 Rata-rata bengkak: kekandelan ≤4%, ambane ≤0.8%, dawane ≤0,4% Rata-rata bengkak: kekandelan 1,81%, ambane 0,22%, dawane 0,36%
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.5 Maksimum pembengkakan: ketebalan ≤5%, ambane ≤1.2%, dawane .60.6% Pembengkakan Maks: ketebalan 2,36%, ambane 0,23%, dawane 0,44%
Penyerapan banyu:

Penyerapan banyu: Rata-rata: 4,32%, Maks: 5.06%

Rata-rata: ≤7%, Maks: ≤9%
Resistansi kanggo lekukan EN 15534-1: 2014 Bagian7.5 Brinell atose: 79 MPa
EN 15534-4: 2014 Bagean 4.5.7 Tingkat pemulihan elastis: 65%

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Unduhan Pandhuan Instalasi Papan

    anzhuang2

    P1: Jam pinten?
    A: Sajrone 15-25 dina sawise nampa pesen lan setoran.

    P2: Apa produk komposit plastik kayu ramah lingkungan?
    A: Ya. Amarga WPC ora bakal splinter, warp utawa fade cara kayu, kanthi dramatis nyuda siklus perbaikan lan penggantian boros lan ngilangi aplikasi cat, segel lan noda sing mbebayani lingkungan.

    P3: Apa sampeyan mbayar conto?
    A: Kita nyedhiyakake conto gratis, nanging biaya pengiriman kudu dibayar dening pelanggan.

    P4: Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto buku kanggo mbantu sampeyan ngembangake pasar?
    A: Ya, kita bisa ngrancang lan nawakake conto buku. Apa maneh, minangka pakurmatan kanggo mbantu para pelanggan memperkaya pasar

    P5: Apa sampeyan bisa nawakake desain kemasan miturut panjaluk pelanggan?
    A: Nggih. Kita bisa nyithak kothak paket kaya sing sampeyan butuhake. Utawa kita bisa nyedhiyani desain populer kanggo referensi sampeyan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita